• Új
Gazechimp Olló Alakú Kutya Kaki Zacsi Pet Kaki Kanál Kanál Szemetet Kanál Tisztító Kanál
zoom_in

Gazechimp Olló Alakú Kutya Kaki Zacsi Pet Kaki Kanál Kanál Szemetet Kanál Tisztító Kanál

HUF 1213.65

Az összeg
check Tova elérhető

Kiváló minőségű műanyag, tartós, törni-rezisztens, illetve environmentall barátságos.A kutyák a háziállatok tulajdonosai.Nagy gyűjtsön háziállatok hulladék körül az udvaron, az is hasznos, amikor a kutyák sétáltatására.Az ollós-mint vagdalkozunk design lehetővé teszi a gyors, kényelmes, pick-up.Széles fogantyú a kényelmes fogást, így könnyen a hulladék tisztítása.Leírás : - kiváló minőségű műanyag, tartós, törni-rezisztens, illetve environmentall barátságos. - A kő -, mint vagdalkozunk design lehetővé teszi a gyors, kényelmes, pick-up. - Széles fogantyú a kényelmes fogást, így könnyen a hulladék tisztítása. - Nagy gyűjtsön háziállatok hulladék körül az udvaron, az is hasznos, amikor a kutyák sétáltatására. - Kötelező a kutyák háziállat tulajdonosok.Tulajdonságok : - Anyaga : Műanyag - Teljes Méret : Kb. 25x8.2 cm-es/ 9.84x3.23 inch - Fogantyú Méret : Kb. 12.5x6.5 cm-es/ 4.92x2.56 inch - Lapát Méret : Kb.12.5x8.2 cm-es/ 4.92x3.23 inch Package Tartalma : 1x Kaki Scooper Note : Mivel a méret felett mérik kezét, a méret a tényleges tétel lehet, hogy kicsit más a méret felett.Mivel a fényhatások, monitor beállítások,stb.Lehet, hogy egy kis különbség a színe a képek, illetve a tényleges tétel.

- Material:
Plastic
- Overall Size:
Approx. 25x8.2 cm/ 9.84x3.23 inch
- Handle Size:
Approx. 12.5x6.5 cm/ 4.92x2.56 inch
- Shovel Size:
Approx.12.5x8.2 cm/ 4.92x3.23 inch
Package Includes:
1x Poop Scooper :
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item could be slightly different from the the size above. :
Due to the lighting effects, monitor settings,etc.There could be some slight difference in the color of the pictures and the actual item. :

A kategória hasonló árui..