• Új
Lybauri 40mm Csillogó Esetben Kompatibilis Apple Nézni Sorozat 5 Sorozat 4 Kristály Szilikon Apple nézni Fedelet (Világos)
zoom_in

Lybauri 40mm Csillogó Esetben Kompatibilis Apple Nézni Sorozat 5 Sorozat 4 Kristály Szilikon Apple nézni Fedelet (Világos)

HUF 403.65

Az összeg
check Tova elérhető

Tökéletesen kompatibilis az Apple Nézni 40mm Sorozat 5/4. Kérjük, gondosan ellenőrizze, hogy a méret az óráját.Felvázoló szikra, a csillogás, ez az apple nézni borító anyaga szilikon, könnyű, tartós, divat.A mintegy oldalán a iwatch esetben magasabb, mint a felszínen az órát, hogy védi az órát, a karcolás, kopás.Ultra Slim cover nem növeli a súlyt, terhet.Magas Minőségű Anyag : apple nézni protector esetben készült a prémium polikarbonát anyag, nem könnyű kopott, segíthet megvédeni az apple nézni a karcolásoktól.Könnyen Telepíthető : ez az apple nézni az esetben lökhárító lehet szerte a kezelőszervek, gombok, érzékelők az apple órát, telepíthet közvetlenül, nem kell levenni nézni, nézni zenekar. 【Kompatibilitási】 : Tökéletesen kompatibilis az Apple Nézni 40mm SE Sorozat 6/5/4/3/2/1 az Összes Verziót, kérjük, válassza ki a modellt, amennyire szüksége van. 【Egyedi Design】 : Csillogó kristályok beágyazott abban az esetben, kemény réteg, így nem karcolja vagy pehely.Átlátszó Kristálytiszta lehetővé teszi az órát, a kifinomult design ragyog át. 【Pontos Lyuk】 : A lökhárító esetben úgy tervezték, pontos kivágások, hogy teszi a könnyű hozzáférést biztosít az összes kezelőszervek, gombok, érzékelők nézni funkciók.Anélkül, hogy a zenekar beillesztés, vagy nézni a töltés is. 【Teljes Védelmet】 : Ez a csillogó nézni az esetben kiterjed minden oldalról, valamint rendelkezik a szorosan, védi az apple nézni a karcolások ellen, sokk, por, kínál külső védelem.

A kategória hasonló árui..