• Új
Tthxqing Gyermekek U-alakú Fogkefe A 360° - os Alapos Tisztító, Fehérítő Masszázs Fogkefe Modellezés Fogkefe Gyermekek Számára
zoom_in

Tthxqing Gyermekek U-alakú Fogkefe A 360° - os Alapos Tisztító, Fehérítő Masszázs Fogkefe Modellezés Fogkefe Gyermekek Számára

HUF 745.20

Az összeg
check Tova elérhető

rugalmas, puha gumi kefe fejét isa puha, harapás ellenálló, mint egy pacifier Select puha gumi anyag, nincs szaga, q-golyó, harapás ellenállás, nem könnyű feltörni, de nem árt a baba íny íny.Integrált moldingwithout halott szög;Aranyos rajzfilm formák timulates csecsemő kamat inbrushing fogak.Puha, kényelmes;Alkalmazkodni fogmosási szokások;Reggel andevening érdekel;U-alakú kefét.Tökéletes Ajándék : Ez a Termék egy aranyos megjelenés, csomagolás, tele gyerekes.Ez a legjobb választás, mint egy ajándék a anya, feleség, barátnő, a születésnap, a Hálaadás Napja, Karácsony, Halloween, vagy más fesztiválokon.Befogadás : 1 X Fogkefe.Arról, hogy ez az elem Tulajdonságok : Típus : Toothbrus Anyaga : szilikon Szín : Sárga, Rózsaszín, Kék Ég Felvétele : 1 X Fogkefe 1.Hasznos U-alakú kefét : a puha U-alakú kefét, a fogkefét készült minőségi szilikon, ami a kefét, majd tisztítsa meg a fogát, 360 fok, kifejezetten a gyermekek érzékeny, érzékeny fogak. 2.Kényelmes fogantyú : a szép fogkefe nyél a készült minőségi műanyag, erős, tartós, lehet erősen megragadta, amikor fogmosás, valamint a célja egy megfelelő méretű a gyerekek kezét, könnyű, kényelmes alkalmazni. 3.Kíméletes az érzékeny fogak : a fogfehérítés masszázs fogkefe finoman ösztönzése, valamint masszázs íny, a biztonságos, puha sörték (miután elmenekült a meleg víz), hogy ne túlterhelés, kedves azok az emberek, akik túlzottan érzékeny fogmosás, valamint, hogy a probléma, a szóbeli motor szájon át védekező. 4.Biztonságos, megbízható gyerekeknek : a kisgyermek U-típusú fogkefe elfogadja a puha sörték, így a gyerekek egy gyengéd tisztítás; Puha kefét segít hozzáférés a nehezen elérhető területek, illetve eléri, hogy egy alapos tisztítás. 5.Hatékony fogak tisztítása szórakoztató karakter, hogy enyhítse a gyerekeket egy élethosszig tartó Egészségügyi szokások.Figyelmeztetés : az Átalakítás : 1 inch = 25,4 mm-es vagy 1mm = 0.0393 inch,1cm=10mm.Kérem, engedje meg, 1-3mm hiba miatt kézi mérés.

Type:
Toothbrus
Material:
silicone
Color:
Yellow, Pink, Sky Blue
Inclusion:
1X Toothbrush
1.Useful U-shaped brush head:
the soft U-shaped brush head of toothbrush is made of quality silicone, which can brush and clean the teeth in 360 degrees, especially designed for children's tender and sensitive teeth.
2.Comfortable handle:
the lovely toothbrush handle the is made of quality plastic, strong and durable; It can be firmly grasped when brushing teeth, and is designed in a proper size for kids' hands, lightweight and comfortable to apply.
3.Gentle for sensitive teeth:
the whitening massage toothbrush can gently stimulate and massage gums with safe, soft bristles (after ran in warm water) to stop sensory overload, nice for those people who are overly sensitive to brushing and have issues of oral motor and orally defensive.
4.Safe and reliable for kids:
the toddler U-type toothbrush adopts the soft bristles, giving your children a gentle cleaning; Soft brush head helps access hard-to-reach areas and achieves a more thorough cleaning.
5.Effective teeth cleaning with fun characters to help ease children into creating lifelong Health habits. :
Notice: :
Conversion :
1 inch = 25.4mm or 1mm = 0.0393 inch,1cm=10mm.
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. :

A kategória hasonló árui..