• Új
CAOMING Anyag LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Összeállítás az Asus ROG Telefon II. ZS660KL (Fekete) (Szín : Fekete)
zoom_in

CAOMING Anyag LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Összeállítás az Asus ROG Telefon II. ZS660KL (Fekete) (Szín : Fekete)

HUF 44103.15

Az összeg
check Tova elérhető

Csere LCD kijelző + érintőképernyő digitalizáló közgyűlés (AMOLED Anyag) a ROG Telefon II. ZS660 KL.Cserélje ki a régi,törött,repedt,sérült.Hogy a készülék meg üdítőbb, mint valaha.Teljesen illik dolgozni.Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt.Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.A Telepítés Előtt.A product1. Csere LCD kijelző + érintőképernyő digitalizáló közgyűlés (AMOLED Anyag) a ROG Telefon II. ZS660 KL.2. Cserélje ki a régi,törött,repedt,sérült.3. Hogy a készülék meg üdítőbb, mint valaha.4. Teljesen illik dolgozni.5. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt.6. Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.A Telepítés Előtt Notes1. Tipp 1 : a Teszt előtt installation When tesztelés,ne távolítsa el a védőfóliát, vagy kategória.Felhívjuk a figyelmet, hogy a probléma a statikus elektromosság.Mielőtt gépjárművet bármilyen javítás,biztos, hogy le magát egy ESD (elektronikus statikus kisülés) heveder.Ez megakadályozza, hogy a statikus elektromosság a károsítja az elektronikus alkatrészek belül a telefont.Biztosítása érdekében, viseljen védőszemüveget, majd óvatosan, hogy ne vágja az ujját az üvegszilánk.2. Tipp 2 : Szimulálja testing Screen csere nagyon törékeny termék.Erősen ajánljuk, teszt telepítés előtt.Kérjük, szimulálja vizsgálat,ami azt jelenti, mobil telefon,(alaplap + LCD vagy képernyő) csatlakoztatott audio kábel, új csere,a hatalom,a teszt kész.Ha a teszt JÓ,kérjük, telepítse.Ha nem lehet,kérjük, írjon nekünk a legelső alkalommal.Kérlek, ne erőltessük, hogy kell telepíteni a mobiltelefonra.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.3. Tipp 3 : ne hajlítsa cable Please győződjön meg arról, LCD kábel ne hajlítsa meg.Több, mint 90 fok hajlított fog okozni fekete kijelző.

A kategória hasonló árui..